dilluns, 19 de març del 2018

Sabrià sobre la investidura: "demà serà un dia clau, poden passar coses importants"



NOVA LEGISLATURA







Marta Lasalas
Barcelona. Dilluns, 19 de març de 2018
















El portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, ha insistit que l'acord per a la investidura està "tancat i a punt" i que "en les properes hores hi podria haver novetats".


El dirigent republicà ha concretat que "demà és un dia clau, poden passar coses importants", en referència a la compareixença de l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez, davant del Tribunal Suprem per defensar el recurs contra la decisió del jutge de no permetre-li sortir de la presó per acudir a la investidura.



Fonts republicanes asseguren que un cop el Tribunal Suprem es pronunciï després d'escoltar l'expresident de l'ANC, sigui quina sigui la seva resolució, els esdeveniments es precipitaran.



"No podem esperar més. Seria bo per tots que fos quan abans millor", ha reblat Sabrià durant la
roda de premsa insistint en la necessitat que el nou Govern es formi de manera immediata, "si pot ser, abans de Setmana Santa".



Sobre la possibilitat de buscar un pacte que no inclogui la CUP o que no obligui a la renúncia de Toni Comín de la seva acta de diputat per preservar la majoria independentista, s'ha limitat a assegurar que totes les possibilitats estan damunt la taula. "Explorem totes les possibilitats, però la prioritat és aconseguir un acord a tres", ha reiterat.



L'objectiu és aconseguir, segons Sabrià, un acord que permeti recuperar les institucions, "que el senyor Millo deixi d'inaugurar les nostres estacions de Sabadell i o el PP deixi de governar les institucions amb només quatre diputats".









Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/erc-sabria-investidura-sanchez-suprem-desbloquejar-acord_249519_102.html