dilluns, 26 de febrer del 2018

Telefónica defensa Barcelona com "el millor lloc del món" pel Mobile



MWC 2018







Carlota Serra
Foto: EP
Barcelona. Dilluns, 26 de febrer de 2018



















El president executiu de Telefónica Espanya, José María Álvarez-Pallete, ha assegurat que no hi ha un lloc del món millor per celebrar el Mobile World Congress (MWC) que Barcelona. Ho ha fet durant la conferència inaugural de la GSMA, la organitzadora de l'esdeveniment.



"Barcelona és el millor lloc del món per a celebrar aquest esdeveniment", ha remarcat Pallete. Assegura que "fa uns anys ja vam anunciar la nostra voluntat de convertir Barcelona en la Capital Mundial del Mòbil". De fet, el president executiu de Telefónica Espanya ha destacat que la ciutat compta amb moltes avantatges, "atresora art, cultura, innovació i gastronomia, i compta amb les millors infraestructures, bon clima i talent".



No només això sinó que Pallete assegura que Barcelona ha aconseguit convertir-se en una ciutat moderna i innovadora, i en una referència de la tecnologia i les telecomunicacions, incloent-hi els pilots de 5G. En definitiva, ha dit, "Barcelona té tots els ingredients per continuar sent la capital del MWC".



"Un canvi d'era"

 

El president executiu considera que "no estem visquent una era de canvi, sinó un canvi d'era". Pallete considera que vivim en un món condicionat per la connectivitat, cosa que augmenta el creixement exponencial del tràfic a les xarxes.



Com a dada explicativa, Telefónica assegura que només al desembre de 2017 les xarxes de Telefónica van transmetre 3,4 exabytes mensuals, l'equivalent a veure més de 450 segles en vídeos en alta resolució (HD).



Aquest augment, doncs, proposa un nou repte: legislació i regulació a la disrupció. Pallete ha esmentat que cal que es reguli aquest procés, "modificant vells enfocaments que desincentiven la inversió en infraestructures".
Per últim, ha volgut reivindicar el paper d'Espanya en aquest "canvi d'era", en què ha assegurat que Espanya s'ha convertit en el país amb un major desplegament de fibra fins la llar d'Europa", i que, per aquest motiu, "Espanya es mereix tenir un paper clau en la definició de les noves regles del món digital".









Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/economia/telefonica-defensa-barcelona-millor-lloc-mobile_242916_102.html