dimarts, 27 de febrer del 2018

La direcció del MWC desmunta l'amenaça de l'Estat: "Aquesta és la millor edició de la història"



MWC 2018







“L’únic ensurt que podem tenir és que aquests flocs de neu que cauen avui no se’ns estenguin i tinguem una jornada tranquil·la", diu el director general de la fira, Carles Grau.








per J. A. Guerrero  
27/02/2018



 
El rei Felip VI amb Soraya Sáenz de Santamaría, Ada Colau i John Hoffman en la inauguració del MWC | ACN









El director general del Mobile World Congress (MWC), Carles Grau, ha assegurat aquest dimarts que “aquesta és la millor edició la història del congrés”, desmentint d’aquest manera les insistents informacions de mitjans de Madrid que apunten que la situació política l’està posant en perill.



“No estem preocupats, estem il·lusionats per l’oportunitat de portar al país nous recursos”, ha assenyalat en declaracions a ‘Espejo Público’.




Grau ha recordat que hi ha un acord per celebrar el congrés a la capital catalana fins al 2023 i ha dit que “l’èxit del congrés es deu a la ciutat, va molt associat a Barcelona”. El director general del MWC ha subratllat que el de Barcelona és
“l’únic esdeveniment global” al voltant del món del mòbil.




Així mateix, Grau ha reiterat que “el que he viscut en el sopar de diumenge i a la visita guiada al congrés és molta complicitat dintre tots els agents”. “Ara mateix la continuïtat està garantida per contracte i si parleu amb gent de GSMA us diran que estan molt satisfets de com s’està desenvolupant”, ha subratllat.




“L’únic ensurt que podem tenir és que aquests flocs de neu que cauen avui no se’ns estenguin i tinguem una jornada tranquil·la perquè repeteixo s’espera que sigui la millor edició de la història”, ha afegit.









Enllaç notícia :

http://elmon.cat/politica/direccio-del-mwc-desmunta-lamenaca-lestat-aquesta-millor-edicio-historia