divendres, 23 de febrer del 2018

Funcionaris de la Generalitat continuen la protesta contra els empresonaments polítics i el 155



PAÍS - PRINCIPAT







Grups de treballadors s'han concentrat a diferents indrets del Principat.
















Per: Redacció 

23.02.2018  13:48





Treballadors de la Generalitat de Catalunya s’han mobilitzat un cop més a diferents indrets del Principat. Els funcionaris, convocats per l’Assemblea de Treballadors per a la Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC), han rebutjat l’aplicació de l’article 155 i la repressió a dirigents independentistes i han expressat el seu suport al major Trapero, que avui declarava a l’Audiència espanyola.



A Girona els treballadors de la delegació de la Generalitat han han omplert de llaços la barana de davant de l’edifici i a les Terres de l’Ebre han tombat simbòlicament el 155. Vegeu un vídeo compartit per l’ADIC:












A Barcelona, el punt amb més activitat ha estat a la cruïlla entre la Gran Via de les Corts Catalanes amb el carrer Roger de Llúria, on hi ha l’Institut Català de Finances. Allà s’hi han concentrat treballadors del departament d’Interior, de Justícia, de la Vicepresidència, d’Economia i Hisenda, així com d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Vegeu-ne algunes fotografies:





Fotografies d'Albert Salamé 
















L’ADIC del departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge ha convocat a la plaça de Sant Jaume.





 Fotografies d'Albert Salamé











Un grup de treballadors de Territori i Sostenibilitat han sortit al carrer d’Aragó i un altre al carrer de Numància.

















Un grup de treballadors de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya també ha interromput la feina per a protestar contra la repressió.










A l’avinguda Diagonal un grup de treballadors de la secretaria de Medi Ambient, Sostenibilitat, Pesca i Afers Marítims han fet un llaç groc humà.














Enllaç notícia :