dimarts, 12 de desembre del 2017

Un germà de Méndez de Vigo és directiu de l’orde religiós del monestir de Sixena



MÓN - ESPANYA







El ministre va rebre una condecoració de l'orde religiós de Sant Joan de Jerusalem, Rodes i Malta.




















11.12.2017  21:52






El germà del ministre espanyol d’Educació, Cultura i Esports, Pedro Méndez de Vigo, és el vice-president de la diputació de l’Orde de Malta a Espanya. Aquest orde és el fundador i propietari del monestir de Sixena, tal com va reconèixer el govern d’Aragó el 2008. Actualment, el monestir de Sixena el gestiona l’orde de la Família Monàstica de Betlem.



A més, el ministre Íñigo Méndez de Vigo va rebre una condecoració de l’orde religiós. És Cavaller d’Honor i Devoció en Obediència del Sobirà Orde Militar de Sant Joan de Jerusalem, Rodes i Malta.



La decisió del ministre de no recórrer contra l’última decisió judicial, gràcies a
l’aplicació de l’article 155, ha precipitat que la Guàrdia Civil s’hagi endut avui les obres de Sixena del Museu de Lleida.



Pedro Méndez de Vigo també és coronel de l’exèrcit espanyol i el 2015 va ser nomenat director del gabinet tècnic del secretari d’estat de Defensa, segons que va publicar el BOE. Posteriorment, ha estat ascendit a general.



Per una altra banda, un cunyat de Méndez de Vigo és un dels ultres que l’Onze de Setembre del 2013 van assaltar el Centre Cultural Blanquerna, i que el Tribunal Constitucional espanyol va deixar en llibertat fa poques setmanes.










Enllaç notícia :