dimarts, 28 de novembre del 2017

La xarxa recorda com la Guàrdia Civil va vexar una dona a Canyamars l’1-O



PAÍS - PRINCIPAT







Recorden a la policia espanyola els casos de violència dels agents contra les dones que volien votar.



















Per: Redacció 

28.11.2017  18:01






Un dels municipis que va patir més la violència de la policia espanyola l’1-O va ser Dosrius, al Maresme. És un dels llocs on més es van acarnissar contra la gent que volia votar; fins i tot el batlle, Marc Bosch, va haver d’anar a l’hospital pels cops de porra que va rebre, i encara va acabar essent cridat a declarar ‘per resitència greu a l’autoritat’.



Una de les imatges més impactants d’aquella jornada va tenir lloc al nucli de Canyamars, just davant del casal Les Cotxeres, un dels llocs habilitats com a col·legi electoral. Aquest vídeo, que es va difondre aquell mateix dia, permet veure com els agents de la Guàrdia Civil van reduir, arrossegar i vexar, mig despullant, una dona que havia anat a votar.













Des d’aquest cap de setmana passat, el vídeo ha tornat a circular amb força. El motiu: el compte oficial de Twitter de la policia espanyola va fer aquest piulet en ocasió del dia contra la violència masclista.














I molts usuaris van recordar els casos d’agressions brutals que van cometre agents d’aquest cos policíac o de la Guàrdia Civil l’1-O. Un d’aquest casos és aquest vídeo, que va recuperar aquest usuari:














D’exemples d’agressió, en van sortir més. Com aquests:








































Enllaç notícia :