dilluns, 6 de novembre del 2017

González Pons insulta el ministre i el cap de l'oposició belgues, per avalar Puigdemont



REPÚBLICA CATALANA







El Nacional
Foto: Efe
Barcelona. Diumenge, 5 de novembre de 2017




















El portaveu del Partit Popular i vicepresident primer del Grup PPE al Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha insultat el ministre de l'Interior de Bèlgica, Jan Jambon, després que ha qüestionat la imparcialitat de la justícia espanyola i la persecució del Govern.



González Pons ha acusat el ministre de pertànyer a un partit d’"acreditat historial xenòfob" i "nacionalista" com Nova Aliança flamenca (N-VA), que és el primer partit de Bèlgica.



Segons González Pons, la formació del ministre Jambon té una trajectòria "en contra de la igualtat entre les persones i també de rebuig als immigrants, entre altres característiques".



"Per tant, seria desitjable que no donés lliçons a una democràcia com l'espanyola, en la qual es respecten els drets de les persones, es compleix la llei i
es compleixen tots els estàndards d'un estat de dret modern", ha afegit el portaveu del PP, segons ha informat el partit.













Pons també ha insultat el cap de l'oposició belga, el líder socialista Elio di Rupo, a qui ha anomenat "ignorant". "No saps que el teu partit, el PSOE, dona suport als jutges espanyols? Espanya no es porta així amb Bèlgica", ha sentenciat.









Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/gonzalez-pons-insulta-ministre-belga-suport-puigdemont_209685_102.html