divendres, 6 d’octubre del 2017

Puigdemont compareixerà finalment dimarts al Parlament



REFERÈNDUM







El president de la Generalitat així ho ha sol·licitat a la cambra catalana, la mesa de la qual es reunirà aquest divendres a les 15.30 per fixar la data i l'ordre del dia del ple.








| 06/10/2017 a les 12:18h
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat comparèixer aquest dimarts al Parlament per informar dels passos posteriors a l'1-O. De fet, la mesa del Parlament es reunirà aquest divendres a les 15.30 per abordar la celebració d'aquest ple sobre l'aplicació dels resultats del referèndum de l'1 d'octubre.


 

La compareixença de Puigdemont és especialment rellevant, perquè ja està afinant la declaració de la independècia, segons ha avançat NacióDigital. L'entorn presidencial assegura que està "decidit" a proclamar l'estat català per tal d'aconseguir que la mediació internacional es produeixi en un escenari "d'igualtat" entre Catalunya i Espanya.




La cita de la mesa del Parlament es convoca després que el Tribunal Constitucional suspengués aquest dijous la compareixença davant el ple que havia de fer Puigdemont, precisament per valorar el resultat del referèndum i analitzar-ne "els efectes". Després de la reunió de la mesa està previst que es reuneixi la Junta de Portaveus del Parlament, que és l'òrgan que fixa la data i l'ordre del dia dels plens. Al seu torn, la CUP té previst fer una roda de premsa a les tres  de la tarda, just abans de la reunió del màxim òrgan de la cambra, per donar el seu punt de vista sobre aquest canvi de data.







Enllaç notícia :



 

P.D : Bon cap de setmana a tothom. 

Fins que el nostre govern Declari la Independència o no la Declari no faré més publicacions el meu Bloc. excepte si hi ha qualsevol notícia que sigui rellevant. Salutacions !!