dilluns, 2 d’octubre del 2017

El Barça, el Girona i l'Espanyol se sumen a l'aturada general de Catalunya



ATURADA GENERAL







El Nacional
Foto: Efe
Barcelona. Dilluns, 2 d'octubre de 2017




















El Barça i el Girona s'han adherit a l'aturada general de Catalunya d'aquest proper dimarts 3 d'octubre. Després dels terribles fets succeïts aquest passat 1 d'octubre, dia del referèndum, el país ha decidit aturar-se.



Tant el Barça com el Girona, dos dels màxims representants esportius de Catalunya, s'han sumat a aquesta decisió de país. Les dues entitats romandran tancades durant tota la jornada i cap d'elles tindrà activitat.



























Pel que fa a l'Espanyol, l'aturada no serà completa. El club ha informat que respectarà la posició personal del que vulguin fer els seus treballadors i es posposaran les presentacions programades, però el primer farà la seva sessió d'entrenament habitual.












També s'han sumat a l'aturada molts clubs de totes les categories i d'esports diferents, que han cancel·lat les activitats d'aquest 3 d'octubre.



Les federacions catalanes també s'hi adhereixen
 
A tot això, les principals federacions esportives catalanes també s'han adherit a l'aturada. Després que el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, reclamés que tot l'esport català se sumés a la jornada, hi ha hagut resposta.



















Unes reaccions que no s'han fet esperar després de la crida de la Taula per la Democràcia. Algunes federacions i algunes de les entitats més importants de Catalunya ja han fet el primer pas.








Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/esports/barca-girona-espanyol-aturada-general-catalunya_197865_102.html