dimarts, 19 de setembre del 2017

L'independentisme es mobilitza en suport als alcaldes citats per la fiscalia



PROCÉS







El Nacional
Foto: Sergi Alcàzar
Barcelona. Dimarts, 19 de setembre de 2017




















Els 720 alcaldes citats a declarar han començat a desfilar per la fiscalia. I l'independentisme ha sortit al carrer per defensar-los. Desenes de persones s'han mobilitzat aquest dimarts davant la Fiscalia Superior de Catalunya, on declarava Marc Solsona, alcalde de Mollerussa i diputat al Congrés, que ha inaugurat la ronda de declaracions. "No estàs sol", li han cridat les persones reunides davant la Fiscalia Superior.



Fins allà també s'hi han apropat, per sorpresa, dirigents independentistes, com la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Lluís Corominas, la coordinadora del PDeCAT Marta Pascal, i els diputats també de JxSí Ramona Barrufet, Germà Bel i Anna Simó. També hi ha
acudit el diputat de CSQP i membre de la mesa Joan Josep Nuet, querellat per haver admès a tràmit la llei del Referèndum.














En altres punts del país on hi havia alcaldes citats a declarar també s'hi han reunit ciutadans per expressar-los suport. És el cas de la Fiscalia de la Seu d'Urgell, on declaraven els alcaldes de Pont de Suert, José Antonio Troguet, i d'Oliana, Miquel Sala, tots dos del Partit Demòcrata.















Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/independentisme-alcaldes-fiscalia-referendum_192975_102.html