dimarts, 19 de setembre del 2017

El regidor del PP de les Franqueses plega i estripa el carnet arran de l'1-O



REFERÈNDUM







El partit li havia demanat que trenqués el pacte de govern amb PDeCAT I PSC. 








les Franqueses del Vallès doble fletxa Dimarts, 19.9.2017. 12:34 h




El regidor del PP de les Franqueses, Javier Álvarez, ha renunciat al càrrec de regidor i s’ha donat de baixa del partit arran del posicionament del seu partit respecte al referèndum de l'1 d'octubre. Javier Álvarez era fins ara cinquè tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica. 
 
Javier Álvarez era regidor de l'equip de govern juntament amb els sis del PDeCAT i els tres del PSC. Els darrers mesos –i de fet ja abans d'establir el pacte el 2015– el seu partit li havia demanat que trenqués el pacte, especialment després de
l'adhesió del municipi a l'AMI, cosa a la qual ell s'havia negat en entendre que "les qüestions i els acords municipals no s'han de barrejar amb els nacionals".




Tot i que Álvarez s'ha posicionat sempre en contra del referèndum, insisteix que no s'han de barrejar les coses, i sempre ha defensat que el treball pel municipi s'ha de desvincular de la política nacional. Després de les pressions rebudes pel partit, Álvarez ha decidit "per coherència" deixar el PP i renunciar a l'acta de regidor, "ja que jo he estat regidor en representació d'aquestes sigles".








Enllaç notícia :

http://www.aravalles.cat/noticia/202970/el-regidor-del-pp-de-les-franqueses-plega-i-estripa-el-carnet