dijous, 14 de setembre del 2017

Correos ordena a la seva plantilla evitar enviaments relacionats amb l'1-O



REFERÈNDUM







El Nacional
Foto: ACN
Barcelona. Dijous, 14 de setembre de 2017
















La direcció de Correos ha enviat instruccions als seus treballadors per a evitar enviaments relacionats amb el referèndum de l'1 d'octubre. L'empresa pública estatal ha remès una comunicació interna en la qual s'inclouen ordres sobre com s'ha d'actuar amb possibles enviaments realitzats per a la votació, segons ha avançat La Vanguardia.



La direcció de l'empresa pública va enviar una comunicació interna als directors de les oficines de Correos perquè aquests comuniquessin als seus treballadors una sèrie d'instruccions sobre com s'ha d'actuar amb un enviament que tingui a veure amb el referèndum de l'1 d'octubre.



En el comunicat enviat des de direcció s'adverteix que el referèndum ja ha estat suspès pel TC i també es detallen totes les accions judicials i
ordres de la Fiscalia en contra de difondre qualsevol comunicació que pugui tenir relació amb la votació de l'1-O.



El vot per correu

 

El Govern ja ha mostrat la seva desconfiança amb Correos. Bona prova és la impossibilitat del vot per correu des de l'exterior, on s'ha d'exercir el vot de manera presencial. Per tant, convé recordar que aquesta acció de l'empresa estatal no hauria d'afectar el dispositiu plantejat per l'executiu de Puigdemont.









Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/correos-enviaments-referendum_191325_102.html