dimecres, 9 d’agost del 2017

[Vídeo] Colau es prepara per regnar Espanya: "No sóc independentista"



Última actualització Dimecres, 9 d'agost de 2017 10:30 h







En declaracions al públic espanyol diu que "no ho he estat mai".

Ada Colau, l'alcaldessa de Barcelona, ha estat entrevistada aquest matí al programa espanyol d'Antena3 Espejo Público per parlar sobre l'actualitat política i especialment de situació a la ciutat comtal en vers el turisme i la turismefòbia. Al final de l'entrevista, però, com no podia ser d'una altra manera, el periodista ultra unionista i director de La Razón, Francisco Marhuenda, ha fet la pregunta clau que, per fi, Colau ha respost sense embuts.




















Preparar el terreny a Espanya
Ada Colau té molt clar en les seves intervencions a quin públic es dirigeix. Dins de la seva coherència estètica en el discurs, carregat de frases subordinades i adjectius que fan perdre el fil i que embolcallen un contingut del tot minso, matisa en funció de qui té al davant. 



Aquest cop, a una televisió espanyola i per tota Espanya, Ada Colau ha trencat l'ambigüitat dels comuns i ha repetit: "no sóc independentista ni ho he estat mai". A més, assegurava que si va votar 'Sí i Sí' a la consulta del 9N va ser només com a protesta davant del bloqueig del PP.



Unes declaracions que segur que han agradat a molts dels espectadors que la veien a través de la petita pantalla. L'alcaldessa de Barcelona, que va jurar i
perjurar que mai no es dedicaria a la política, té aspiracions d'arribar a governar Espanya i fets com aquest ho demostren.

Enllaç noticia :