dilluns, 14 d’agost del 2017

Sergi Samper es queda sense fitxa, ni dorsal



BARÇA







El migcampista del planter ha estat descartat per l'staff tècnic blaugrana i s'haurà de buscar equip.








per A.S. / Redacció 14/08/2017



Sergi Samper, en un partit amb el Barça B. | FCB
 




El Barça ha comunicat a Sergi Samper, avui 14 d'agost i a només 16 dies pel tancament del mercat de fitxatges, que l'staff tècnic dirigit per Ernesto Valverde no compta amb ell per aquesta propera temporada. El club deixarà el jove del planter, de 22 anys, sense dorsal, ni fitxa del primer equip, després de passar la temporada passada cedit al Granada i d'haver disputat, amb confiança, dos dels tres partits a la gira americana de pretemporada.



L'arribada de Paulinho, que s'ha sumat a la llarga llista de migcampistes de l'equip, ha acabat per barrar el pas al futbolista de nascut a Barcelona i format durant tota la seva trajectòria en aquest esport al futbol base del Barça.


Havent arribat amb sis anys al club català, Samper ha passat per totes les
categories inferiors de l'entitat, des de l'FCB Escola fins el primer equip, amb el qual va debutar el 17 de setembre del 2014, en un partit davant l'APOEL de Nicòsia i amb Luis Enrique com entrenador.




Ara, Samper demana al club la carta de llibertat per tal de poder seguir amb la seva carrera futbolística lluny del Camp Nou. L'entitat barcelonista, però, prefereix que el migcampista català torni a marxar cedit durant una temporada, tal i com va fer la temporada passada, en la qual va defensar la samarreta del Granada.








Enllaç noticia :

http://elmon.cat/monesports/noticia/180961/sergi-samper-es-queda-sense-fitxa-ni-dorsal