divendres, 4 d’agost del 2017

Rajoy vol reunir-se amb Trump la setmana abans de l’1-O. (...abans de que el fotin fora ) 😂



GOVERN ESPANYOL







El Nacional
Barcelona. Divendres, 4 d'agost de 2017




















El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, planeja reunir-se amb el president dels Estats Units, Donald Trump, a la Casa Blanca a finals de setembre, segons ha publicat aquest divendres el diari 'ABC'.



Les dates de la visita no s'han tancat però podrien ser els dies 25 i 26, pocs dies abans de la celebració a Catalunya del referèndum de l’1-O.



La intenció de reunir-se es coneix el mateix dia que l’executiu nord-americà ha triat com a nou ambaixador a Espanya a l’empresari Duke Buchan III, un empresari de Wall Street que parla català.



Primera reunió formal

Serà la primera reunió formal entre els dos mandataris, que es van saludar breument el passat 25 de maig a Brussel·les, on participaven en la Cimera de l'Aliança Atlàntica. Anteriorment havien mantingut dues converses telefòniques més, la primera el 12 de desembre del 2016, quan Trump encara no havia assumit el càrrec; i la segona, el 7 de febrer.



Des d'aleshores els equips dels dos presidents han treballat poder trobar una data en la qual el president nord-americà pogués rebre a Rajoy a la Casa Blanca, per la qual ja han passat els principals dirigents europeus.







Enllaç noticia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/reunio-rajoy-trump-abans-referendum_180510_102.html