divendres, 18 d’agost del 2017

Puigdemont: "El 'no tinc por' expressa la millor arma d'una societat que estima la llibertat"



POLITICA







Carles Puigdemont compareix davant els mitjans al costat de Mariano Rajoy després de la reunió del gabinet de crisi.








per Pere Fernández 18/08/2017 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 


 
 
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha felicitat la ciutadania per la resposta "admirable" que ha tingut davant dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Després de la reunió del gabinet de crisi que ha tingut lloc aquest migdia a Barcelona, Puigdemont ha comparegut davant els mitjans acompanyat del president espanyol, Mariano Rajoy. "Avui ens hem aixecat consternats, però determinats a guanyar la batalla del terrorisme, amb solidaritat, convivència, llibertat i respecte", ha dit el president.




Puigdemont ha remarcat que l'acte terrorista "pretenia trencar la normalitat" i que la resposta de la ciutadania "ha estat el retorn de la normalitat, la conquesta de l'espai públic. El 'no tinc por'", fent referència al crit espontani durant el
minut de silenci a la plaça Catalunya, "expressa la millor arma d'una societat decent i pacífica que estima la llibertat".




El president de la Generalitat ha agrait la reunió amb el president Rajoy –ha estat una reunió profitosa, ha dit– i ha enviat un missatge de "confiança" i "esperança" a tota aquella gent que "viu hores d'angoixa". Tanmateix, ha tornat a agrair als cossos policials la seva tasca durant les darreres hores, tot recordant que als polítics no els toca fer de policies i que cal deixar-los treballar. "Hem de fer una prevenció permanent, hem de garantir la seguretat als ciutadans que ens fan la nostra confiança".







Enllaç notícia :

http://elmon.cat/noticia/220666/puigdemont-el-no-tinc-por-expressa-la-millor-arma-duna-societat-que-estima-la-llibertat