dissabte, 19 d’agost del 2017

Els mossos corregeixen el ministre de l’Interior i no donen per desactivada la cèl·lula



PAÍS - PRINCIPAT







'En tot cas aquesta informació la donarem des de Mossos d'Esquadra, que hem de recordar que és qui lidera la investigació', ha dit Oliva, portaveu del cos policíac català.








Els Mossos d'Esquadra en servei la nit de l'atemptat a Cambrils, d'esquenes, i el president Puigdemont davant








Per: Redacció 

19.08.2017  13:46





El portaveu dels Mossos d’Esquadra, l’inspector Albert Oliva, ha dit que serà el cos català qui doni per desarticulada la cèl·lula que ha organitzat els atemptats a Barcelona i Cambrils. Així ho ha fet saber als mitjans de comunicació poca estona després que el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, l’hagi donat per desarticulada.



‘En tot cas aquesta informació la donarem des de Mossos d’Esquadra, que hem de recordar que és qui lidera la investigació’, ha dit Oliva. Ha explicat que es treballa conuntament i de forma coordinada amb  el cos de la Policia espanyola i la Guàrdia Civil, però de la mateixa manera que quan es va produir l’atemptat, Mossos d’Esquadra va ser el cos que va donar la primera informació, ells seran qui
la concloguin. ‘Sense entrar a desmentir el ministre, amb tots els respectes’, ha dit.



Zoido minuts abans havia comparegut per acordar de mantenir el nivell 4 d’alerta, però reforçant les mesures, especialment en llocs concorreguts i d’afluència turística. Posteriorment ha afegit que tots els experts assistents a aquesta reunió han coincidit que ‘pràcticament la cèl·lula ha quedat totalment desarticulada’.








Enllaç notícia :