dilluns, 14 d’agost del 2017

Cristiano: cinc partits de sanció



ESPORTS - SUPER COPA D'EUROPA







La Federació Espanyola de Futbol ha informat aquest matí que el portuguès es perdrà la tornada de la Supercopa d'Europa (per haver estat expulsat) i les quatre primeres jornades de la Lliga Santander.








G.R. Barcelona







La sanció de Cristiano seria de quatre partits / EFE








Cristiano Ronaldo es perdrà un total de cinc partits amb el Reial Madrid. Aquesta és la resolució que ha dictat el Jutge de Competició sobre l'acció del portuguès durant l'anada de la Supercopa d'Espanya d'empènyer l'àrbitre Ricardo de Burgos Bengoetxea (1-3). D'aquesta manera, el davanter no jugarà la tornada del títol estatal per haver vist la targeta vermella (per doble amonestació) ni les quatre primeres jornades de la Lliga Santander ( Deportivo a Galícia, València a casa, Llevant a casa i Reial Societat a Anoeta). 



És el raonament i el procediment 'lògic' segons l'article 96 ( dirigir-se amb violència lleu cap als àrbitres, agafar , empènyer, sacsejar o tenir una actitud lleument violenta) i tenint en compte els precedents ( el davanter del Las Palmas Marko Livaja o Diego Pablo Simeone, el 2014). L'àrbitre del clàssic va fer
constar a l'acta el gest del blanc instants després de ser expulsat per simular un penal.



"Un cop ensenyada la targeta vermella, el jugador m'ha empentat lleugerament en senyal de disconformitat". L'informe de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha explicat que "l'anàlisi i l'estudi de les imatges de l'acció són compatibles amb la descripció del col·legiat". 



La sanció, però, seria encara més dura si el col·legiat de la Supercopa no hagués recalcat la paraula "lleugerament".




Enllaç noticia :