dijous, 27 de juliol del 2017

Un alt càrrec d’ERC desmenteix una informació de La Vanguardia sobre la seva dimissió per l’1-O: ‘Vergonyós!’



PAÍS - PRINCIPAT







La conselleria d'Agricultura també desmenteix la dimissió d'Àngel Xifré.



















Per: Redacció 

27.07.2017  08:45






La Vanguardia va publicar anit una notícia sobre la primera dimissió d’un alt càrrec d’ERC amb relació a l’1-O. Segons la informació, Àngel Xifré Arroyo, batlle d’Almoster i director autonòmic del Servei Territorial del Departament d’Agricultura a Tarragona, va presentar la seva dimissió per no haver d’assumir les responsabilitats organitzatives del referèndum. La notícia també explicava que havia notificat la seva voluntat de reincorporar-se a la conselleria d’Ensenyament, on treballava anteriorment.



Tanmateix, la notícia s’ha demostrat que era falsa. Xifré ha escrit un piulet per dir que el cas era vergonyós i que desmentia rotundament la informació de La Vanguardia.













Poc després, el compte oficial de la conselleria d’Agricultura també ha publicat un piulet de desmentiment:
‘Àngel Xifré en cap cas ha demanat la baixa del seu càrrec i continua exercint la seva responsabilitat.’











Finalment, La Vanguardia ha eliminat la notícia, però en el seu compte de Twitter encara es pot consultar un piulet que diu: ‘Primer alt càrrec d’ERC que dimiteix en els preparatius de l’1-O’. Tanmateix, l’enllaç porta a la portada de l’edició digital.













Diaris que es van fer ressò de la notícia, com ara l’ABC, no han eliminat les seves informacions tot i el desmentiment del mateix Xifré i la conselleria d’Agricultura.















Enllaç noticia :