dilluns, 10 de juliol del 2017

ERC demana alliberar els peatges de l’AP-7 a Tarragona per reduir la sinistralitat de l’N-340



PAÍS - PRINCIPAT







Civit: 'Aquesta campanya és per reivindicar la falta d'infraestructures al territori i demanar a l'Estat espanyol l'alliberament dels peatges de l'AP-7' 
















Per: Redacció 

10.07.2017  17:39





El diputat de JxSí i president d’ERC al Camp de Tarragona, Ferran Civit, ha presentat aquest dilluns una campanya de la formació per demanar que s’alliberin els peatges de l’autopista AP-7 a la província per atreure els vehicles que ara circulen per l’N-340 i reduir així la sinistralitat de la carretera nacional.



‘Aquesta campanya és per reivindicar la falta d’infraestructures al territori i demanar a l’Estat espanyol l’alliberament dels peatges de l’AP-7’, ha explicat Civit en un comunicat en el qual ha recordat que s’han destinat més de 60.000 milions d’euros al rescat de la banca que no es preveuen recuperar, 3.000 milions a les autopistes radials de Madrid i 1.350 milions al projecte Castor.



El president de la Federació de l’Ebre d’ERC, Alfons Montserrat, ha afirmat que l’N-340 és una carretera ‘totalment inadaptada per a les necessitats de transport que hi ha, un focus de problemes i un focus de perill’, un plantejament que ha compartit la també diputada al Parlament Teresa Vallverdú, que ha demanat fer de la carretera nacional una via intercomarcal.



ERC ha posat en funcionament una pàgina web, viacrucisn340.cat, en la qual vol recopilar totes les incidències que ocorren a la carretera i situar-les en un mapa.



La campanya demana, així mateix, l’adhesió a un manifest per exigir a l’Estat alliberar l’AP-7 i que contempli intervencions i inversions urgents en l’N-340 que frenin el degoteig de morts i garanteixi unes bones condicions de seguretat.







Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/erc-demana-alliberar-els-peatges-de-lap-7-a-tarragona-per-reduir-la-sinistralitat-de-ln-340/