divendres, 7 de juliol del 2017

Desaire a Trump: la primera dama de Polònia esquiva la seva mà



INTERNACIONAL - VARSÒVIA







Trump, molt criticat per les seves actituds poc elegants, astorat quan la dona del president polonès saluda abans Melania que no pas a ell.








Redacció






Video :









Abans d'arribar a la cimera del G-20 a Hamburg, Donald Trump i la seva dona, Melania, han fet parada a Polònia i han protagonitzat una imatge curiosa.



El president nord-americà, acostumat a ser el centre d'atenció, s'ha mostrat visiblement incòmode quan ha estat ell qui ha patit una plantada evident. I el que fa més mal: les càmeres ho han enregistrat i la imatge s'ha fet viral.













Com estableix el protocol, la trobada entre les dues parelles presidencials ha començat amb una encaixada de mans entre Donald Trump i el president polonès, Andrzej Sebastian Duda. Segurament sense mala intenció, la dona del president polonès, Agata Kornhauser, ha passat de llarg de Donald Trump i ha obviat la seva mà estesa per saludar Melania. La imatge ha estat molt comentada a les xarxes.











Un cop ha saludat Melania, la primera dama polonesa s'ha dirigit cap a Donald Trump i, ara sí, li ha agafat la mà per desitjar-li un bon viatge.











A Trump li agrada tenir sempre una posició dominant i sol ser ell qui protagonitza les plantades. No té miraments, i de vegades fins i tot traspassa la línia de la mala educació, com quan va apartar el president de Montenegro per posar-se ell a primera fila. Una maniobra que va complementar ajustant-se l'americana amb una mirada altiva.














Enllaç noticia :

http://www.ccma.cat/324/desaire-a-trump-la-primera-dama-de-polonia-esquiva-la-seva-ma/noticia/2798475/