divendres, 30 de juny de 2017

L’empresa nord-americana Hard Rock construirà el complex turístic BCN WorldECONOMIAÉs l'única empresa que s'ha presentat dins del termini que avui a les dues del migdia Per: Redacció 

30.06.2017  14:47

L’empresa nord-americana Hard Rock construirà el Complex de Recreació Turística (CRT) de Vila-seca i Salou, l’antic Barcelona World. De fet, la seva candidatura ha estat l’única que s’ha presentat dins del termini previst, que ha finalitzat a les dues de la tarda. El pròxim 10 de juliol es faran públics els detalls del projecte, la proposta arquitectònica, i els estudis econòmics i financers de la proposta.El vistiplau final a la proposta de Hard Rock, propietat de la tribu dels indis Seminola d’ençà que va adquirir la companyia el 2006, es donarà a final de l’estiu.Les empreses Melco, Peralada i Veremonte també estaven prequalificades però finalment només s’hi
hauria presentat Hard Rock. La companyia britànica Genting, que havia de presentar candidatura amb Peralada, ja va confirmar aquesta setmana que no optaria al CRT i això hauria fet caure Peralada.


L’empresa guanyadora del concurs realitzarà un Complex Turístic Integrat que podrà constar d’un únic casino, hotels, zones d’entreteniment, teatres, zona comercial i centre de convencions. L’alçada màxima dels edificis serà de 75 metres, equivalent a la del Shambala de Port Aventura World. La llei que va aprovar el Parlament i que està vinculada al projecte preveu que hi pugui haver fins a sis complexos d’aquestes mateixes característiques, però de moment només se’n desenvoluparà un.Paral·lelament al concurs per triar l’empresa constructora, l’Institut Català del Sòl (Incasòl) està impulsant el procés d’urbanització i desenvolupament d’infraestructures de l’àmbit que acollirà el macro complex turístic.Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/lempresa-nord-americana-hard-rock-construira-el-complex-turistic-bcn-world/Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada