dilluns, 26 de juny del 2017

Josep Pujol denuncia amenaces de Villarejo per obtenir informació d'ERC



OPERACIÓ CATALUNYA







El Nacional
Foto: Europa Press
Barcelona. Dilluns, 26 de juny de 2017

















Josep Pujol, fill de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, ha assegurat que el comissari José Villarejo li va proposar que la seva família es retractés i fes una declaració pública contra la independència i proporcionés informació d'ERC. En cas de no fer-ho li va dir que acabarien "molt malament"; ho ha explicat en declaracions a Antena 3.



Ha afirmat que Villarejo "és l'artífex de l'operació Catalunya, un dels executors", i que va actuar amb voluntat de "servir a un concepte d'Espanya", en les seves paraules. Li ha atribuït haver confeccionat "proves falses", citant com a exemple unes declaracions de l'empresari Javier de la Rosa, i de
coaccionar persones perquè donessin informació, com en el cas dels banquers andorrans Cierco.



"Això de la policia patriòtica és una realitat i existeix", ha valorat, a més d'indicar que a la seva família ningú no coneixia Victoria Álvarez, l'examant de Jordi Pujol Ferrusola, que va afirmar que es feien viatges a Andorra amb bosses de diners en efectiu.



Sobre el seu cas, ha reconegut que "hi ha uns diners a Andorra fruit de l'herència, en la seva gran majoria", i que l'error va ser no regularitzar-ho al seu moment. Ha assegurat que tenia diners a l'estranger però que els ha regularitzat tots.







Enllaç noticia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/josep-pujol-villarejo-independencia_169173_102.html