divendres, 30 de juny del 2017

Aznar diu que Puigdemont ha decretat l”estat d’excepció a Catalunya’



MÓN - ESPANYA







Creu que si Puigdemont continua així, farà falta actuar a través de la constitució



















Per: Redacció 

30.06.2017  12:08







L’ex-president del govern espanyol José Maria Aznar, demana al seu successor, Mariano Rajoy que apliquí la constitució espanyola i la legalitat per fer front a l’estat d’excepció que ha decretat Puigdemont: ‘Enfront dels quals han decretat il·legítimament un estat d’excepció a Catalunya, proposem la normalitat de la constitució i la llei’, ha afirmat, per subratllar que en democràcia, la normalitat és aquesta i que és ‘excepcional i destructiu desafiar-la’.



Creu que si Puigdemont continua així, farà falta actuar: ‘Els mitjans legítims de la constitució i de l’estat de dret no seran una opció, sinó el deure les institucions democràtiques de mantenir la legalitat’.



El màxim dirigent de la Faes, ha tornat a fer recomanacions a Rajoy, i li ha demanat que faci
política a Catalunya sumant voluntats per articular una alternativa àmplia a l’independentisme i que s’apliqui la constitució amb ‘normalitat’.



Al seu entendre, en comptes de lamentar la ‘deslleialtat’ dels independentistes cal treballar democràticament i de debò perquè no continuïn governant.



‘Fer política ara és asseure les bases d’aquesta alternativa i dir-ho clarament’, ha dit Aznar en la clausura del curs d’estiu de Faes 2017 celebrat en San Lorenzo del Escorial, en el qual ha estat acompanyat per la seva esposa i ex-batllessa de Madrid, Ana Botella.







Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/aznar-diu-que-puigdemont-ha-decretat-lestat-dexcepcio-a-catalunya/