dijous, 18 de maig del 2017

"Nacionalisme és racisme", la nova manifestació contra Puigdemont a Madrid



PROCÉS







Marta Escobar Martí
Foto: @Valor_Europa
Barcelona. Dijous, 18 de maig de 2017
















Treballen per "frenar els moviments nacionalistes i extremistes" i ho volen deixar ben clar dilluns vinent, quan el president del Govern, Carles Puigdemont, viatgi a Madrid per explicar el procés amb el vicepresident Oriol Junqueras i el conseller d'Exteriors, Raül Romeva.



Valor Europa, una associació que basa els seus objectius a "defensar i promoure els valors europeus i occidentals", ha convocat per aquest 22 de maig una manifestació -o "mesa informativa contra l'independentisme"- per denunciar que el "nacionalisme és racisme". Serà a les 15.30 hores, dues hores i mitja abans que comenci la conferència de Puigdemont (a les 18 hores) i se celebrarà davant l'Ajuntament de Madrid, on la seva alcaldessa ja va confirmar que cediria una sala a Puigdemont per celebrar el seu acte.
















La faran sota el convenciment de "protegir els valors de la unió i el progrés comú" i emparant-se en un dels punts del seu manifest fundacional: "treballar en el fre dels moviments sobiranistes, secessionistes nacionalistes i extremistes excloents".



El president de Valor Europa ha volgut fer una crida per "no fer propaganda a discursos propis d'una altra època" i ha volgut deixar clar a Twitter que si "Puigdemont deia el 2013 que 'farem fora els invasors de Catalunya', nosaltres dilluns direm 'nacionalisme és racisme'".














Enllaç noticia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/manifestacio-nacionalisme-racisme-puigdemont_159054_102.html