dimecres, 17 de maig del 2017

Millo se'n va a escoltar Soraya en lloc d'assistir a la reunió del Govern sobre el Prat



CAOS AEROPORT







El Nacional
Foto: Sergi Alcàzar
Barcelona. Dimecres, 17 de maig de 2017
















El Govern català havia organitzat per aquesta tarda una reunió d'emergència per abordar el caos de l'aeroport del Prat. El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, havia estat convocat a aquesta trobada però sembla que a la mateixa hora li ha sorgit un millor pla.



Millo, indignat per les crítiques rebudes des de Govern, havia evitat confirmar durant el dia d'ahir si assistiria o no a la cita. Aquest matí, ha convocat la seva pròpia reunió sobre el mateix tema, plantant així el Govern. Més tard, a través d'una piulada a Twitter, ha fet pública quina ha estat la seva alternativa a la reunió catalana.



El representant de l'Estat ha optat per anar a escoltar a la vicepresidenta, Soraya Sáenz de
Santamaría, en la inauguració d'una jornada sobre menors i Internet a la Universitat Abat Oliva a Barcelona.













A la mateixa hora, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, es troba reunit d'urgència amb el titular d’Empresa, Jordi Baiget, un representant de l'Ajuntament de Barcelona i un de la Cambra de Comerç a la seu de la Conselleria de Territori per debatre i buscar solucions al col·lapse a l'Aeroport del Prat.



Al matí, Millo ha actuat per la seva banda i ha convocat una reunió al migdia, unes hores abans de la reunió del Govern, on s'ha decidit destinar més agents a l'aeroport. A la trobada hi han assistit el secretari d'Estat de Seguretat, José Antonio Nieto; el director general de la Policia Nacional a Catalunya, Sebastián Trapote; el director d'Aena, Javier Marín, i la directora de l'aeroport de Barcelona, Sonia Corrochano. 







Enllaç noticia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/millo-soraya-no-assistencia-reunio-prat_158772_102.html