dijous, 20 d’abril del 2017

Puigdemont es reuneix amb quatre diputats suïssos per a tractar la situació política catalana



PAÍS - PRINCIPAT







La delegació s'ha reunit també amb la presidenta del parlament, Carme Forcadell, i han visitat l'hemicicle amb diversos diputats 














Per: Redacció 

20.04.2017  15:08






El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’ha reunit al Palau de la Generalitat amb quatre diputats suïssos per a abordar la situació política catalana i el referèndum. El govern ha detallat que la delegació suïssa ha estat convidada pel Diplocat i per la delegació del govern a França i a Suïssa.



Puigdemont ha explicat als diputats el compromís de l’executiu amb la convocatòria del referèndum i el passos que es duen a terme per a fer-lo efectiu. Els quatre diputats s’han reunit també amb la
presidenta del parlament, Carme Forcadell, per tractar la situació catalana i europea.



La delegació suïssa ha estat formada pels diputats del partit demòcrata-cristià Viola Ahmerd i Yannick Buttet; Lisa Mazzone del partit ecologista i Mathias Reynard del partit socialista. A la reunió també han assistit la secretària d’Afers Exteriors de la Generalitat, Maria Badia; el delegat del govern a França i Suïssa, Martí Anglada, i el secretari general de Diplocat, Albert Royo.



Després de les reunions, han visitat l’hemicicle amb els diputats Jordi-Miquel Sendra i Magda Casamitjana (JxSí), Marina Bravo i Susana Beltrán (C’s), Ferran Pedret (PSC), Lluís Rabell (CSQP) i Mireia Boya (CUP).







Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/puigdemont-es-reuneix-amb-quatre-diputats-suissos-a-la-generalitat/