divendres, 3 de juny del 2016

La periodista que vincula ERC i CUP amb gihadisme és filla d'un alt càrrec de la Policia espanyola



La redactora assegura en un article a La informacion.com que "140 perillosos islamistes conversos van sortir de la CUP i ERC".

 






El cap antiterrorista de la Policia espanyola, com es coneix la Comissaria d'Informació, Enrique Barón   |   Europa Press




per Alèxia L. Ferret 3 de Juny 2016 a les 12.21 h 




La periodista Bárbara Barón que vinculava aquest dijous independentisme i gihadisme és la filla del cap antiterrorista de la Policia espanyola, com es coneix la Comissaria d'Informació, Enrique Barón. La redactora assegurava en un article al digital Lainformacion.com que "140 perillosos islamistes conversos van sortir de la CUP i ERC"
En aquest sentit, Barón citava en la notícia "fonts antiterroristes", i concretament exposava: "Entre els conversos hi ha un grup que preocupa especialment els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat: els joves provinents d'entorns nacionalistes radicals, principalment la CUP i ERC, que troben en l'Islam una forma de rebuig violent contra Espanya". 
No és la primera vegada 

 

No és la primera vegada que el cap de policia filtra informació confidencial a la seva filla. El juny del 2014, Bárbara, que era estudiant de quart curs de Periodisme, va explicar a través del diari online de la Universitat Francisco de Vitòria, Mirada21.es, com va ser testimoni directe d'una operació antiterrorista a Madrid, que es va acabar amb la detenció de 9 gihadistes. Sota el titular "Encastada en una detenció gihadista". 


Entre els detinguts estava Lahcen Ikassriem, el principal líder d'aquesta cèl·lula per a la captació de gihadistes per integrar-se a l'organització terrorista a Síria i l'Iraq.


Després de fer-se públics aquests fets, la Direcció general de la Policia va afanyar-se en desmentir que l'estudiant hagués estat allà. Segons ells, "no els hi constava" que la filla del comissari general d'informació "estigués en l'operació" contra els islamistes radicals. 
Càrrec de confiança d'Esperanza Aguirre 


Enrique Barón va ser fitxat el 2008 pel govern d'Esperanza Aguirre com a director de Seguretat i Interior. Un càrrec d'alta confiança de l'expresidenta madrilenya. Per les seves actuacions en aquest lloc, Barón va haver de declarar a la comissió d'investigació de l'Assemblea de Madrid pel 'cas espies', una presumpta trama d'espionatge en el si de la Comunitat de Madrid. 


Tot i així, quan el PP va guanyar les eleccions el novembre del 2011, Barón va ser nomenat Comissari General d'Informació per encarregar-se de combatre el terrorisme. 
Enllaç noticia :