dimecres, 22 de juny del 2016

CDC, ERC, ICV, PSC i Gambús denuncien a Brussel·les "l'escàndol de conspiració" de Fernández Díaz


Tots els eurodiputats catalans, excepte els del PP i C's, escriuen a la Comissió Europea perquè garanteixi "els drets fonamentals i l'estat de dret" a Espanya.






Els eurodiputats Ernest Maragall, Ramon Tremosa i Josep Maria Terricabras durant l'acte al Parlament Europeu sobre el procés català   |   ACN





per Agències 22 de Juny 2016 a les 15.47 h



Els eurodiputats Ramon Tremosa (CDC), Josep Maria Terricabras (ERC-NeCat), Ernest Maragall (ERC-NeCat), Ernest Urtasun (ICV), Javi López (PSC) i Francesc Gambús (Independent) han denunciat aquest dimecres a la Comissió Europea "l'escàndol de conspiració" del ministre de l'Interior en funcions Jorge Fernández Díaz.

Els sis parlamentaris europeus han signat conjuntament una pregunta parlamentària a la CE en què expliquen les converses entre Fernández Díaz i el director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, que asseguren que pretenien "desacreditar" dirigents d'ERC i CDC.

"La CE adreçarà aquest tema, per garantir els drets fonamentals i l'estat de dret a Espanya?", demanen els eurodiputats.




Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2016/06/cdc_erc_icv_psc_i_gambus_denuncien_a_brussel_les_l_escandol_de_conspiracio_de_fernandez_diaz_165634.php