dilluns, 7 de març del 2016

Viladamat s’afegeix a Celrà i desobeeix l’Audiència espanyola

PAÍS

El consistori del municipi empordanès es nega a enviar informació sobre el ple en què es va donar suport a la declaració independentista.


Dilluns  7.03.2016  12:32


 

Fotografia de la notificació dels mossos rebuda per l'Ajuntament de Celrà.






L’Audiència espanyola també investiga Viladamat (Alt Empordà) per haver donat suport a la resolució independentista aprovada al Parlament de Catalunya el 9 de novembre passat i que fou anul·lada pel Tribunal Constitucional. L’ajuntament ha rebut avui un requeriment de l’Audiència on se li demana que enviï tota la informació referent a l’acord de ple del passat 16 de novembre, quan el consistori va aprovar per unanimitat una moció de suport a la resolució. El batlle, Robert Sabater (CUP), ja ha avançat que no pensen enviar res perquè no reconeixen ‘cap autoritat moral, política o jurídica de cap institució de l’estat espanyol’. Així ho ha explicat en declaracions a l’agència ACN:







La CUP ha convocat per a aquest vespre una concentració d’oposició al requeriment rebut, amb el lema ‘Desobeïm’. Viladamat se suma als set municipis investigats arreu de Catalunya, entre els quals hi ha Celrà i Girona.

A més de Viladamat, Celrà (Gironès) també va decidir que no pensava atendre el requeriment i es va negar a enviar informació a l’Audiència espanyola; en el cas d’aquest municipi del Gironès els mossos d’esquadra van fer arribar la setmana passada el requeriment de l’Audiència, que volia disposar de la informació sobre les intervencions i el vot de cada regidor en el ple en què van donar suport a la resolució independentista del parlament.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/viladamat-safegeix-a-celra-i-desobeeix-laudiencia-espanyola/