dijous, 3 de març del 2016

La CUP sobre l'intent del PSC, PP i C's d'aturar les lleis de desconnexió: “és un autèntic setge al Parlament"

Última actualització Dijous, 3 de març de 2016 13:10 h

El diputat Benet Salellas carrega contra el nou intent de retardar las posada en marxa de les ponències de llei sobre seguretat social, agència tributaria i règim jurídic.












"El que estan fent PSC, PP i C'S és un autèntic setge al Parlament. Porten un mes impedint l'activitat política del Parlament de Catalunya amb argúcies jurídiques. És una vergonya." Amb aquesta contundència s'ha expressat el diputat de la CUP-Crida Constituent Benet Salellas arran de l'escrit de reconsideració, presentat aquest matí a la Mesa del Parlament, per tal de seguir retardant que es posin en marxa les ponències de llei sobre seguretat social, agència tributaria i règim jurídic. 

Salellas ha recordat que "els membres del PSC, PP i Ciudadanos  han estat escollits com a diputats del Parlament de Catalunya per fer política i no per a fer “de jutges del Tribunal Constitucional" i els ha exigit "que actuïn com a diputats abordant els debats polítics sorgits del mandat popular del 27 de setembre i abandonin aquest setge a la democràcia".

El diputat de la CUP ha assegurat que "les argúcies jurídiques són una via morta" i que les ponències de llei es posaran en marxa "ja que és la voluntat majoritària d'aquesta cambra i és el camí que van marcar les urnes el 27 de setembre". Finalment ha insistint de nou a PSC, PP i Ciudadanos  "que recuperin el senderi i tornin a la política 



Enllaç noticia :