dimarts, 5 de gener del 2016

Oriol Junqueras insisteix que «cal negociar fins al final»

| 05/01/2016 a les 09:13h

El líder d'ERC afirma que serà "lleial" als "compromisos adquirits" i repeteix que el candidat de Junts pel Sí és Artur Mas

Demana esgotar les converses: "Si repetir eleccions no dóna majoria per formar govern, llavors què farem?"

Junqueras insta CDC i la CUP a seguir negociant

 

 

 


Oriol Junqueras, entrevistat aquest divendres a Catalunya Ràdio

Oriol Junqueras, líder d'ERC, ha afirmat aquest dimarts que es manté "lleial als compromisos adquirits" i que el candidat de Junts pel Sí és Artur Mas, però ha repetit la crida a asseure's a la taula de negociacions i "intentar arribar un acord fins al final, encara que sigui molt difícil". "Cal seguir-ho intentant en aquests quatre dies que queden", ha afegit, i s'ha preguntat, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio: "Si repetir eleccions no dóna majoria per formar govern, llavors què farem?".

Junqueras ha recordat que "la negociació és tan complexa que sense que ningú perdi res del que considera vital es poden moure altres elements" i que, si al final no s'arriba a un acord, "ja tindrem temps per parlar d'eleccions". "Encara queda partit i podem guanyar", ha afegit i ha apel·lat als compromisos adquirits.

"Respecte" per la decisió de Baños



Preguntat per si li agradaria que Baños es tornés a incorporar a les negociacions després de la seva renúncia com a diputat ha demanat "respecte" per la seva decisió i per la CUP: "No és des del menysteniment a cap formació política i a cap persona que es construeixen les majories".
Enllaç noticia :