dilluns, 7 de desembre del 2015

Pintades neonazis en un casal independentista per commemorar la Constitució

per B.F. 7 de Desembre 2015 a les 12.58 h

Els autors de les pintades al local La Sega 1640, de Santa Coloma de Farners, van tenir serioses dificultats per encertar el gargot que volien dibuixar.





Pintades al casal independentista de Santa Coloma de Farners.   |   La Sega 1640



El casal independentista de Santa Coloma de Farners (La Selva) La Sega 1640 ha aparegut aquest matí tot grafitat d'esvàstiques nazis, les sigles "AE!" (Arriba España!), creus cèltiques i demés simbologia feixista. Es dóna la circumstància que les pintades han tingut durant la nit del 6 al 7 de desembre, just acabats els actes de commemoració del 37è. aniversari de la Constitució espanyola.

Segons sembla, els autors de les pintades van tenir certes dificultats a l'hora de dibuixar l'esvàstica correctament.

Ells mateixos van acabar tatxant un intent que no els havia acabat de sortir bé, i tot seguit van dibuixar la creu gammada cap a la dreta i cap a l'esquerra, sense acabar de tenir clar quin dels dos sentits era el correcte.

El casal, nascut el 2005, deu el seu nom a la revolta dels Segadors, en tant que la capital de la Selva hi va tenir un paper preeminent.


Enllaç noticies :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/12/pintades_neonazis_en_un_casal_independentista_el_dia_de_la_constitucio_154761.php