dijous, 10 de desembre del 2015

Gabriel Rufián i Joan Tardà s’acomiaden d’Espanya pagant un cafè a Iglesias i Rivera

Dimecres, 9 de desembre de 2015 17:25 h

Ho fan en un sensacional vídeo enregistrat al Bar El Tío Cuco de Nou Barris


Esquerra Republicana ha trobat una manera molt original de convidar a l’acte central de campanya de dissabte 12 de desembre a les 18h al Pavelló italià de la Fira de Barcelona. Ho fan tornant al bar de Nou Barris on es va enregistrar el cara a cara entre Albert Rivera i Pablo Iglesias fent veure que ells eren en una taula al costat.


Rufián i Tardà fan pinya per la República Catalana


Mentre Albert Rivera i Pablo Iglesias es debatien en un cara a cara on el segon va sortir fet xixines, a la taula del costat hi havia Joan Tardà i Gabriel Rufián debatent sobre les raons de la independència en el darrer espot de campanya enregistrat al Bar El Tío Cuco de Nou Barris.

Esquerra presenta el programa per a la República Catalana que tant molesta als mitjans cavernaris

Acompanyats per una música oldie de fons, el tiquet d’ERC per a les eleccions generals espanyoles comenten els perquès del camí cap a la nova República. 


Tardà i Rufián fan referència a la integració de la ciutadania a localitats de l’Àrea Metropolitana, les ganes d’evolucionar i sortir del bucle de la corrupció espanyola, i expressen els seus desitjos de construir un país millor responent al mandat democràtica realitzat per dos milions de persones el 27 de setembre.

Joan Tardà paga el cafè per a tots de Rivera i Iglesias: “Ja hi estem acostumats”



“Sempre ens toca callar, hòstia!” diu Joan Tardà quan el barman els crida l’atenció perquè parlen fort i molesten la conversa i el debat d’Iglesias i Rivera. “Potser no hem de callar tant”, li respon Rufián.

El barman els torna a cridar l’atenció i el cap de llista d’ERC demana el compte “Que se calmen, que nos inquietan”. 

Al final del vídeo, Joan Tardà paga el compte de la taula i el de la taula on suposadament hi ha Rivera i Iglesias “Ja no ve d’aquí, ja hi estem acostumats”.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/458133/gabriel-rufian-i-joan-tarda-sacomiaden-despanya-pagant-un-cafe-a-iglesias-i-rivera