dissabte, 14 de novembre del 2015

Almenys 40 morts en tres atemptats a París


Redacció

Atemptats a París
Pel que sembla hi han hagut diversos atemptats amb arma de foc i explosius simultanis a almenys tres localitzacions al desè i onzè districtes de la ciutat de París. Un ha estat a la terrassa d'un restaurant al centre de la ciutat que hauria deixat diverses persones mortes.

Els mitjans de comunicació parlen de 40 morts i diversos ferits, confirmats per la policia.
Al centre de la ciutat, a prop de la plaça de la República, a la sala de concerts Le Bataclan hauria tingut lloc un dels tirotejos. Els assaltants haurien pres uns 60 ostatges.







Una altra de les explosions hauria passat prop de l'estadi de futbol, l'estadi de França, on s'estava jugant un partit entre les seleccions d'Alemanya i França. El president Hollande que assistia a l'esdeveniment esportiu hauria estat evacuat de la zona per seguretat. L'explosió s'hauria sentit des de l'interior de l'estadi segons alguns testimonis.

El president de la República François Hollande, el primer ministre Manuel Valls i el ministre de l'interior Bernard Cazeneuve s'han reunit per formar un gabinet de crisi.

La policia i l'exercit s'ha desplegat per les zones on hi hagut els atacs. S'ha activat el protocol d'alerta màxima terrorista.


Enllaç noticia :

http://www.ccma.cat/324/almenys-35-morts-en-tres-atemptats-a-paris/noticia/2696724/