dimarts, 20 d’octubre del 2015

Romeva: ‘En aquests moments descarto que hi hagi noves eleccions’

Dimarts  20.10.2015  09:17

PAÍS





El diputat electe de Junts pel Sí Raül Romeva, un dels responsables de la negociació amb la CUP, ha discrepat del to pessimista expressat ahir pel conseller d’Economia en funcions, Felip Puig, que digué que l’acord amb la CUP era gairebé impossible i que hi podria haver noves eleccions l’any que ve.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Romeva ha dit: ‘Hi ha una voluntat clara de tothom que això vagi, que vagi bé i que vagi ràpid.’ I ha reblat: ‘En aquests moments descarto noves eleccions. Perquè si parlem de punts en comú que ens permetin d’avançar… La voluntat és aquesta, d’anar ràpid, d’avançar en qüestió de dies. Tots tenim molt clar que els terminis hi són per a posar límits, però que no s’han d’exhaurir si no cal.’


Ha afegit que les eleccions del 20 de desembre no condicionaran les converses amb la CUP.  I, tot i que ha admès diferències importants entre els uns i els altres, ha destacat els punts en comú: ‘Estem d’acord a començar un mandat amb un pla de xoc social per als sectors socials més desfavorits.

Estem d’acord que el procés és irreversible. No podem esperar cap oferta de l’estat.’





Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/romeva-en-aquests-moments-descarto-que-hi-hagi-noves-eleccions/