diumenge, 27 de setembre del 2015

VÍDEO Incidents: reben Artur Mas amb banderes espanyoles al col·legi electoral

| 27/09/2015 a les 12:37h
 
ELECCIONS 27-S 


Un grup de simpatitzants del PP i Vox increpa al president de la Generalitat durant la votació

Alguns dels presents reaccionen amb crits d'"independència".

 



Banderes espanyoles en el moment de la votació d'Artur Mas. Foto: @Equinoxradio



La votació del president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat com a mínim accidentada. Un grup de persones ha desplegat dues banderes espanyoles i dos cartells de VOX, un a cada costat. En els cartells es recordava l'article 155 de la Constitució, el de la suspensió de l'autonomia, i també es podia llegir "Sóc català i espanyol". Quatre interventors del PPC també s'han situat en el mateix grup i han aixecat les seves carpetes amb el logotip dels populars. De fet, aquestes quatre persones s'han col·locat molt abans que Mas arribés al col·legi electoral. Alguns dels presents han respost amb crits d'independència. Més enllà d'això no s'ha produït cap incident.


A les 8 del matí ja hi havia càmeres de foto i de vídeo esperant al col·legi electoral on vota el president de la Generalitat, que estava previst que arribés a les 12 hores. Col·locats darrere d'un cordó, els mitjans anaven col·locant-se poc a poc, però també ho han fet quatre interventors del PPC, que s'han situat dos a cada costat de la mesa electoral.

Mas ha arribat acompanyat per la seva dona, Helena Rakosnik, i ha hagut de fer prop de mitja hora de cua per poder votar. Primer ho ha fet Rakosnik i just en el moment que el president s'ha apropat a la mesa, s'han desplegat dues banderes espanyoles, un a cada costat, dos cartells de Vox i els quatre interventors del PPC han aixecat les seves carpetes. Interventors de Junts pel Sí han fet el mateix com a resposta, i alguns dels assistents han reaccionat amb crits d'independència.





Enllaç noticia :