dimecres, 16 de setembre del 2015

Marxo del PSC “perquè sóc socialista i perquè sóc ciutadà de Catalunya”

Dimecres, 16 de setembre de 2015 11:15 h

Joan Manau, ex-home fort de Bustos, deixa el PSC i carrega durament contra la direcció del partit


Avui el Diari de Sabadell publica una carta de Joan Manau, ex-regidor del PSC a la ciutat, dirigida a Miquel Iceta on l’ex-militant explica les raons per les quals abandona el partit  i critica durament l’actuació de la direcció a qui acusa de ser còmplice de “fets estranys” en el procés de primàries a Sabadell. 
 


Joan Manau, ex-regidor del PSC a Sabadell


El PSC continua perdent els seus pel camí

Joan Manau, ex-regidor del PSC a Sabadell, ex-president del partit a la ciutat, i ex-home fort de Bustos, va deixar el partit després de les passades eleccions municipals, i avui dirigeix una carta a Miquel Iceta a través del Diari de Sabadell on exposa que els motius de la seva decisió són principalment dos, el fet de ser socialista i el de ser ciutadà de Catalunya.

Adéu a un PSOE que ha perdut els ideals



Només començar la carta Manau comença a carregar de manera contundent contra el PSOE per el seu viratge cap a la dreta. “Jo no em vaig afiliar al PSC per seguir postulats neoliberals. Sabem sobradament que si el PSOE torna a governar acatarà es ordres de la troika”, escriu.

Adéu a un PSOE corcat i a la deriva

“I no et parlo de la desastrosa actuació de la direcció nacional (o hem de dir regional, per no molestar el PSOE?) del PSC ajudant a perdre l’alcaldia de Sabadell en ser còmplice de fets estranys a un procés de primàries afavorint una candidatura perdedora”, li diu Manau a Iceta. I és que l’ex-regidor, imputat en el cas Mercuri assegura que pot parlar sense complexes i “dir clar i alt que la candidatura del PSC no podia significar la continuïtat absoluta i acrítica de l’equip anterior”

Adéu a una utopia federalista que no arribarà mai

Joan Manau continua el seu escrit sense pèls a la llengua i  posa en evidència que el federalisme que suposadament defensa el PSOE és totalment irreal, perquè el mateix PSOE no el durà a terme mai. “El federalisme és entre iguals. Però el PSOE no ho ha fet ni ho farà perquè li tremolen les cames davant l’espanyolisme franquista del PP”, etziba.

Hola a la revolució dels somriures

“És lògic defensar una sortida federal per a Espanya. Jo ho creia, però entre el PP i declaracions de dirigents del PSOE m’han convertit en independentista. I també ho ha fet la dignitat i la honestedat del President Artur Mas”. I així és com un altre socialista ha fet el pas, i ara es considera independentista. Joan Manau exemplifica aquest viatge que tants d’altres han fet, abandonats pel PSC i abandonats per Espanya.

Hola a un país nou

Manau acaba la seva carta fent públic, que després d’anys de militància i representació socialista, el proper 27-S no votarà Miquel Iceta, sinó que a la seva papereta hi posarà Junts pel Sí. I tot i així, no deixa de desitjar sort a Iceta per “convèncer els dirigents del PSOE”.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/432303/marxo-del-psc-perque-soc-socialista-i-perque-soc-ciutada-de-catalunya