dimarts, 25 d’agost del 2015

Jordi Cañas ens torna a titllar de nazis a 13TV

Dimarts, 25 d'agost de 2015 12:05 h

L’exdiputat imputat de Ciudadanos sembra odi contra l’independentisme: “La gran Alemanya i la gran Catalunya tenen el mateix objectiu”


Retorna el Cañas més àcid i insultant a la televisió de l’odi, ara convidat com a assessor de Ciudadanos del Parlament Europeu. Aquest dilluns, Cañas ha estat l’estrella convidada al programa de 13TV  “Al dia, el debate” on ha denunciat a la audiència l’adoctrinament que, segons ell, pateix la població catalana a través dels mitjans catalans públics i privats, així com a través de les entitats sobiranistes, “engreixats tots amb diner públic” per adoctrinar. Cañas va disparar contra l’AMI, assegurant  que "l’ADN del nacionalisme català com el basc és xenòfob, racista i supremacista”. 
 
 
 El propulsor de la #ViaUlster eixampla les fronteres de l'odi

“La construcció dels Països catalans és “irredentisme polític” i té un reflex clar amb la gran Alemanya dels anys 30. La intenció de construir un espai polític a través de la llengua és molt vell a Europa i sempre acaba malament i és un perill.

El separatisme és un perill no només pels catalans i espanyols, sinó que ho és pels balears, aragonesos i valencians, perquè el repte a la democràcia i la possible independència de Catalunya, tindrà un efecte dominó”, argumenta Cañas.

Un adoctrinament a través dels segrest dels mitjans públics i privats que dura des de fa 30 anys.


Cañas diu que en deu anys el govern s’ha gastat més de 1.800 milions d’euros per finançar mitjans que són l’instrument de l’adoctrinament, i recorda l’editorial única dels mitjans.

El que passa a Catalunya és que el nacionalisme té segrestats els mitjans públics i privats per adoctrinar la població des de fa 30 anys.

Els periodistes no afectes al règim no tenen feina, denuncia Cañas, i afegeix que  Catalunya Ràdio és una vergonya pitjor que TV3, i assegura –és mentida-, que Catalunya Ràdio.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/426637/jordi-canas-ens-torna-a-titllar-de-nazis-a-13tv 

1 comentari :

Assumpció Cantalozella ha dit...

a. cantalozella ‏@cantalozella · 21 hFa 21 hores  Santa Coloma de Farners, Catalunya

13tv #ADDCataluna Esperamos que hagan esa sesión diariamente, hasta el 27 S.Felices suenyos (lo siento, mi tablet es una Sony:no tiene enye