dimarts, 7 de juliol del 2015

El CNI va contractar una empresa d’hackers internacionals per boicotejar el 9N

Dimarts, 7 de juliol de 2015 05:00 h

Hacking Team una de les principals empreses d’espionatge i manipulació a internet va ser contractada per la policia espanyola i el Centre Nacional d’Intel·ligència segons CSOonline.









Segons les dades hackejades l’empresa en qüestió ha emes factures per import d’uns 3,4 milions d’euros al CNI i a la policia de Fernández Díaz, casualitat o no de la vida, a l’entorn del 9N diverses webs oficials relacionades amb la consulta van patir atacs des de servidors repartits per mig món per impedir o dificultar el procés democràtic de la consulta de novembre.



El CNI contracta una empresa d’hackers per boicotejar el procés democràtic català

Les primeres dades recollides per CSOonline són més de 400GB d’informació que s’està analitzant, però entre les primeres dades surten diferents contractacions entre elles la del CNI que la té contractada fins al 2016. 



Si les informacions es confirmen seria un dels escàndols de joc brut de l’estat per interferir processos democràtics com el cas de la consulta del 9N. 

La pagina web Xnet ha remès les informacions als diputats del Congrés espanyol i demana que s’aclareixen les responsabilitats polítiques d’un escàndol com aquest que atempta contra la llibertat ciutadana.

Joan Tardà el primer diputat que ha donat resposta i ha registrat una bateria de preguntes sobre l’escàndol del CNI contractant una empresa de hackers internacionals.



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/418628/el-cni-va-contractar-una-empresa-dhackers-internacionals-per-boicotejar-el-9n