dijous, 2 de juliol del 2015

Crits de “fuera don Felipe” a la visita dels reis espanyols a Mèxic

Dijous, 2 de juliol de 2015 10:25 h


Banderes republicanes, una samarreta del barça i una amb l’estelada a la marxa a favor de la República i contra la monarquia a Zacatecas durant la visit dels reis espanyols.

 


 


Un grup de ciutadans es van concentrar aquest dimecres al centre històric de Zacatecas per manifestar-se en contra la visita del reis espanyols a la ciutat.  Els manifestants reclamaven llibertat d’expressió i portaven pancartes en les que es podi llegir “300 años y nos siguen saqueando”, segons recull un vídeo el diari mexicà lasnoticiasya.com.

Proclames contra els reis espanyols a Mèxic
© https://youtu.be/AgAEtkGVnWI


El vídeo recull diversos moments de la manifestació on es poden sentit crits dels manifestants reclamant llibertat d’expressió, i consignes contra la monarquia, i crits com “fuera don Felipe, viva la república”. Els manifestants van ser retinguts en un carrer per les forces de seguretat del president mexicà que mantenien bloquejats tots els accessos al centre històric de la ciutat on es trobaven els monarques espanyols de visita juntament amb el president de Mèxic i la seva dona.   







Enllaç noticia :