dimarts, 2 de juny del 2015

Rivera, el petit dictador

Dimarts, 2 de juny de 2015 09:40 h

El partit del polític de moda s’ha tensionat els darrers dies per la manca de transparència i comunicació interna dels òrgans de direcció.


Albert Rivera ja no pot controlar el partit de la mateixa manera que ho feia quan els seu àmbit era estrictament català. En aquesta primera fase, la poca implantació del partit i la proximitat geogràfica feia identificar la cúpula amb la direcció parlamentària i no hi havia problema. Ara, el partit ha de gestionar candidatures i pactes d’arreu d’Espanya, tant a nivell municipal com autonòmic. La proposta de data de celebració de primàries de la boca de Rivera, ha provocat la ira d’un sector de la militància




Diumenge 31 de maig, Albert Rivera deia a ‘El Objetivo’ d’Ana Pastor que proposaria als òrgans de direcció la data del quatre de juliol com a data per celebrar les primàries per triar el candidat que aspirarà a la presidència de la Moncloa que, amb tota probabilitat, acabarà sent ell mateix. 

Això ha empipat un sector del Consell General i de l’Executiva, no tant pel fons –la data en sí-, sinó per les formes. Aquest sector es queixa que Rivera anunciï la data a la televisió abans que a la militància. “Hay cabreo. Malestar. 

Nos enteramos por la prensa de la estrategia y de las medidas que se van a adoptar”, diuen fonts de l’Executiva.


Segons informa El Mundo, Ciudadanos també té sobre la taula temes més sensibles com ara l’ampliació i la redistribució de funcions de l’Executiva. Ja hi ha noms que comencen a sonar per aquesta pressuposada ampliació. Aquest primer avís indica a Rivera que ja no podrà fer i desfer com fins ara.

La manca de transparència interna, les “actitudes dictatoriales”, i al cap i a la fi, fer creure a la població que, enlloc de votar els candidats autonòmics es votava Albert Rivera, són algunes de les principals reivindicacions d’aquests sectors de poder de la militància que volen exercir de contrapès i que afirmen que Albert Rivera viu aïllat en una bombolla de felicitat pel nucli dur, que no l’informa del que passa al territori.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/410299/rivera-el-petit-dictador