dilluns, 1 de juny del 2015

“Putos vascos i putos catalanes i ojalà una bomba en el camp Nou sea TT”




Diumenge, 31 de maig de 2015 00:25 h


Odi a la xarxa contra catalans i bascos amb piulades amb bombes a dojo, però la comissió contra la violència es reunirà aquest dilluns per sancionar la xiulada al rei espanyol.






Les mostres d’odi contra catalans i bascos han tornat a fer acte de presència a les xarxes socials després de la monumental xiulada al rei espanyol al Camp Nou aquest dissabte. 

Amb tot, la “Comisión Estatal contra la Violencia, el Racismo, la Xenofobia y la Intolerancia en el Deporte”, es reunirà quest dilluns,  per denunciar les  "actuacions inconvenients, i si és el cas, proposar les  sancions procedents, en aplicació de la llei vigent” per la sonora xiulada al Camp Nou contra la presència del monarca espanyol i la interpretació de l’himne d’Espanya a la capital de Catalunya.






El govern espanyol condemna la xiulada contra l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei


El govern espanyol a través d'un comunicat, ha criticat "els atacs contra els símbols que representen el conjunt dels espanyols, a la democràcia que els empara i a la convivència que comparteixen".

L'executiu espanyol considera que "qualsevol manifestació d'intolerància és sempre reprotxable" i indica que encara ho és més "quan es busca la repercussió pública aprofitant un espectacle esportiu" . 

A més, ha anunciat que aquest dilluns ha convocat la Comissió Estatal contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l'esport per denunciar els fets i proposar sancions. El govern espanyol obvia els brots constants de catalanofòbia.



Enllaç  noticia :