dilluns, 29 de juny del 2015

Nart no aclareix res del seu compte a Suïssa

Dilluns, 29 de juny de 2015 12:05 h

Assegura que si el seu pare hagués estat català, no hauria necessitat obrir un compte a Suïssa perquè ETA no l'hagués extorsionat gràcies a la visita de Carod Rovira a Perpinyà.







L'eurodiputat de Ciudadanos, Javier Nart,  flagell de la corrupció i estendard de la regeneració democràtica a espanya ha comparegut aquest dilluns a la comissió d'investigació sobre frau fiscal i corrupció per donar explicacions sobre el compte que tenia en un banc suïs, herència del seu pare, i que va rebre una transferència de 31.900 euros de Félix Millet. Tot i explicar que va quedar acreditat que el moviment va ser un error del banc o dels gestors i que ell no n'estava al cas ni tenia relació amb el president de la Fundació del Palau, Nart s'ha negat a respondre les nombroses preguntes que volien escatir què va fer amb aquell compte. 

Segons recull l’ACN, l'eurodiputat ha explicat a la comissió que va "regularitzar i repatriar" els diners. Però no ha aclarit ni respost a cap de les nombroses preguntes sobre quan ho va fer, quant temps va ser irregular o si va pagar per legalitzar-lo.

Nart creu menyspreable que els diputats li parlin de possible frau fiscal quan el seu pare es va jugar la vida davant ETA.



Nart ha tornat a justificar la tinença del compte a Suïssa pel fet que el seu pare, que era notari al País Basc, havia obert el compte en un banc suís per evitar pagar l’impost revolucionari que li exigia ETA. El que no ha aclarit mai Nart és per què va mantenir un compte a Suïssa si, com ell afirma, va repatriar els diners de l’herència del seu pare a Espanya


Enllaç noticia :

http://directe.cat/417531