divendres, 19 de juny del 2015

“I Love Spain, I Love Catalonia”, a la portada del diari de l'ANC

Divendres, 19 de juny de 2015 10:00 h

L’ANC reparteix 500.000 diaris sobre les relacions entre Catalunya i Espanya. 400 voluntaris entreguen aquest matí el diari a més de 100 parades de metro, trens i autobusos


L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) està repartint aquest matí MIG MILIÓ D’EXEMPLARS d’un DIARI que ha editat centrat en les relacions entre Catalunya i Espanya i el caràcter cívic de l’independentisme català, en què l’important no és l’origen o els sentiments de cadascú, sinó la fita de construir un país nou i millor. Quasi 400 voluntaris de l’Assemblea s’han repartit en més de 100 punts d’arreu del país, especialment en parades de transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona i Tarragona, per fer arribar el diari al màxim de gent possible. 





“I Love Spain, I Love Catalonia”

La portada del diari apel·la directament a tota aquella gent que se sent proper tant a símbols i trets de l’Estat espanyol com de Catalunya. Una condició que no és ni molt menys incompatible amb l’independentisme. L’interior de la publicació compta amb l’Editorial (“EL TEU COR”), i l’apartat GENT COM TU, en què se cita persones reconegudes de diversos àmbits, majoritàriament independentistes, que expressen el seu respecte i amistat a Espanya.

Així, la secció compta amb noms com Dyango, Montserrat Carulla o Muriel Casals, entre d’altres. El diari també repassa a “LA REPÚBLICA CATALANA SUMA” on destaca que amb la independència tothom mantindrà i ampliarà els seus drets.



A “GIRANDO EN LA VÍA DEL NO”, la publicació desmunta la tercera via utilitzant únicament les declaracions i promeses incomplertes i, en certs casos, contradictòries, de diversos dirigents polítics de l’Estat espanyol.

El diari també repassa els problemes d’infraestructures del país i l’oportunitat que s’obre amb la independència per millorar-les a “INFRAESTRUCTURES: QUÈ TENIM I QUÈ VOLEM”. 

La contraportada compta amb una carta oberta d’Eduardo Reyes, president de Súmate, al seu cosí Enrique de Córdoba, per explicar-li perquè és independentista i per deixar clar que la seva relació no canviarà en res.  


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/416058/i-love-spain-i-love-catalonia-a-la-portada-del-diari-de-l-anc