dilluns, 15 de juny del 2015

Guerra total a Unió

15/06/2015

L'aparell no es belluga ni un mil·límetre i "¿els independentistes?" negociaran pel seu compte amb CDC, ERC, ANC i Òmnium pel full de ruta. Ningú descarta una escissió.

 

UNIÓ ( CiU La Puta i La Ramoneta )


Quico Sallés (Seu Nacional d'Unió)


Els que diuen ser independentistes(i no ho son), aquest migdia a la seu d'Unió - QS/ElSingular



Guerra sense quarter a Unió. Després dels resultats de la consulta interna, l'aparell i "¿els independentistes?" han desenterrat la destral de guerra. L'aparell, dirigit pel secretari general del partit, Ramon Espadaler, considera que la seva estratègia ha estat avalada per la militància i, per tant, no bellugarà ni un mil·límetre les seves posicions. I per al seva banda, "¿els independentistes?", enfortits i organitzats per la seva gesta, han decidit que no s'arronsaran i han plantejat un pols a la direcció de difícil marxa enrere.

Així, després d'un comtiè de govern de més de tres hores, l'aparell ha decidit -per 19 vots a favor i 8 en contra- encetar "converses només amb CDC" per veure com poden incoporar els condicionants de la pregunta al full de ruta o a l'estratègia conjunta amb els convergents.

En canvi, "¿els independentistes?" han decidit tirar pel dret atès que consideren que la direcció passa de gairebé la meitat de la miltància que ahir es va expressar a favor de la independència. De fet, el 'sí' ha perdut pistonada en el recompte que ha baixat fins el 50,3% i el 'no' s'ha enfilat fins el 46,7%. Així Toni Castellà ha assegurat que negociaran per la seva banda amb CDC, ERC, ANC, Òmnium i la resta d'entitats per fer una proposta al comitè de govern d'integració al full de ruta. Una estratègia diametralment oposada a la de la direcció. "¿Els independentistes?" no descarten una escissió.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/guerra_total_a_unio_109848.php