dimarts, 5 de maig del 2015

Gihadistes al 12-O

Dimarts, 5 de maig de 2015 10:00 h

Segons informa el diari ‘Crític’, un neonazi detingut fa un mes pels Mossos es va manifestar amb Societat Civil Catalana el 12-O.



De moment, els únics gihadistes manifestats ha estat un en un acte de SCC



Malgrat els estirabots de l’unionisme, que prova de tenyir de formes violentes el moviment sobiranista, l’únic gihadista que s’ha manifestat ho ha fet per Societat Civil Catalana en la darrera manifestació del 12 d’octubre. 

El ministre Fernández Díaz ja no podrà equiparar l’independentisme amb el gihadisme, i s’haurà de mirar al mirall cada vegada que es vulgui expressar en aquest sentit.


En una informació que signen Jordi Borràs i Roger Palà i que ha donat a conèixer Catalunya Ràdio, Diego José Frías, que va ser detingut en l’operació antigihadista dels Mossos d’Esquadra el passat 8 d’abril, va participar en la darrera manifestació de l’entitat unionista sense base social, Societat Civil Catalana. 

El digital ho ha pogut contrastar a través de tres fonts policials que han confirmat que l’ara empresonat individu es va manifestar rere la pancarta “Soberanía y libertad” el 12O.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/401462/gihadistes-al-12-o