dilluns, 4 de maig del 2015

El rei Joan Carles, a un periodista: "Treu el micròfon d’aquí!"

04/05/2015

El pare de Felip VI s'enfada quan Nico Abad li posa el micròfon mentre parla amb Ángel Nieto.


Nerea Rodríguez



El rei Joan Carles treu el micròfon a un periodista



El rei Joan Carles va fer treure ahir el micròfon al periodista Nico Abad mentre saludava i conversava amb l’expilot Ángel Nieto. Tot va passar abans d’una carrera de Moto3 a Jérez de la Frontera, quan el rei espanyol es va trobar amb Nieto, i en aquest moment el periodista deia: “Vaig a ficar el micròfon”. En aquest moment, comença una conversa entre Joan Carles I i l’expilot, que es pot escoltar sencera gràcies al micròfon d’Abad.

Però pocs segons després, el rei va mirar el micròfon i el va apartar amb la mà exclamant: “Treu el micròfon d’aquí!” Tots dos van continuar parlant i el periodista va explicar: “Respectem aquest moment de conversa privada amb Ángel Nieto”, i immediatament després es va dirigir a Joan Carles: “Si em permet una pregunta, com veu les motos? Les veu sempre? És vostè un apassionat? Com veu el Mundial? Com veu a Márquez?”


El rei va respondre: “Molt bé, i Lorenzo que ha tornat a la graella. Així que estem tots contents, i venim a donar suport i a que la nostra gent continuï endavant”. “Li agraden les motos?”, va continuar preguntant el periodista. “Molt”, va respondre Joan Carles.





 Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/05/el_rei_joan_carles_a_un_periodista_treu_el_microfon_d_aqui_108624.php