dilluns, 20 d’abril del 2015

Max, l'agressor de 13 anys, que volia ser militar

SUCCESSOS

El jove estudiant de segon d'ESO era un aficionat a les armes i a la sèrie 'Another'.




Segons els seus companys, el jove estudiant de segon d'ESO era un aficionat a les armes i a l'estètica militar. Vestia amb jaqueta militar i amb caputxa i tenia el cabell rapat.

El presumpte agressor havia comentat en diverses ocasions que aniria a l'institut “a matar tothom”. Segons els companys, el jove tenia “una llista negra” d'alumnes i professors als quals "volia fer mal". El jove era alumne de l'institut des de primer d'ESO i havia estudiat primaria al centre El Sagrer, també del barri. El jove, de 13 anys, havia presumit entre els companys que "era molt fàcil cometre un atemptat a una escola".

Companys seus també han explicat que sovint, quan parlaven amb ell, el noi els explicava "com muntar bombes"  i altres artefactes casolans. "Ens deia que aniria a l'exèrcit i que després vindria a matar professors i alumnes de l'institut", ha dit un company seu.

"Pensàvem que tot això era una broma", comentava el José Fernando. "Però avui ha demostrat que era capaç de fer-ho", ha afegit un altre alumne.

El jove, segons les mateixes fonts, posseïa algunes armes. Entre elles, una ballesta, ganivets, un martell, un cocktail molotov. També era un aficionat a la sèrie 'Another', que gira entorn a la mort, el dolor i les baralles.


Enllaç noticia :

http://www.ara.cat/societat/Lagressor-anys-aficionat-armes-lexercit_0_1342665850.html