dimecres, 11 de març del 2015

Un periodista intenta fer preguntes a Cospedal i acaba sense micròfon(video)

Membres de la comitiva de la secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa empenyen, aparten, bloquegen i agafen el braç d'un reporter de l'agència Atlas.




Si la secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa, Maria Dolores de Cospedal, no vol contestar preguntes, no ho fa, i sembla que el seu equip l'ajuda prou a aconseguir-ho, tal com es pot veure en aquest vídeo  publicat originalment a Facebook pel periodista de l'agència Atlas (Cuatro i Telecinco) Santiago Malagón, que va intentar arrencar-li unes paraules i va acabar sense micròfon.

Al vídeo es veu com Malagón dilluns va voler fer algunes preguntes a Cospedal durant un acte obert als periodistes i com dos membres de la comitiva que l'envoltava ho van impedir. No és que la política no contestés, sinó que van impedir fins i tot que el periodista preguntés. 


Primer, barrant-li el pas i bloquejant-lo, després, agafant-li el braç i fins i tot perseguint-lo per controlar-lo, i, finalment, atrapant-lo entre dues persones que, al final, fins i tot li van acabar prenent el micròfon. La intervenció de Malagón es veu a partir del minut 00.46.

"Així actuava el gabinet de Cospedal quan li vam preguntar sobre qüestions d'actualitat. I sense paraules!", va comentar Malagón quan va publicar el vídeo a Facebook dilluns. Durant les darreres hores s'ha anat escampant. Des que el periodista el va publicar s'ha vist més de 56.000 vegades i l'han compartit més de 1.200 usuaris de la xarxa social. En una resposta als comentaris que Malagón ha rebut al vídeo, va afegir: "Gràcies a tots pel vostre suport. Cada vegada, la vida als mitjans de comunicació és més complicada".





Enllaç noticia :